TRAINERSOVERZICHT / DIANA BLANKEN

0 Flares 0 Flares ×

Diana Blanken
Filosofische praktijk Diana Blanken

iFilosofie #9

Een filosoof geeft geen oplossingen of advies, maar helpt je door het stellen van relevante vragen met het ordenen van je gedachten. Zo kun je zelf tot nieuwe gedachten en inzichten komen. Een filosoof heeft de juiste denkgereedschappen in huis om je tijdens dat denkproces te begeleiden.

Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet goed welke weg je in moet slaan? Ben je al een tijd over een probleem aan het nadenken, maar kom je er niet uit? Of ben je hoogbegaafd en ervaar je de wereld anders dan de mensen om je heen en wil je daar eens van gedachten over wisselen? Dan ben je aan het juiste adres bij Filosofische praktijk Diana Blanken.

Trainersoverzicht

Bij de ISVW is een groot aantal filosofen, docenten, trainers, Sokratisch gespreksleiers, filosofisch practici en filosofisch consulenten aan het werk. Uit de opleidingen zijn verschillende beroepsverenigingen en bedrijven ontstaan die filosofische diensten aanbieden.

Zoekt u een filosoof voor een bedrijfstraining of juist een consulent die u begeleidt bij levensvragen, neem dan een kijkje op het trainersoverzicht op de website van de ISVW.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Related Posts

FILOSOFIE EN GEZONDHEIDSZORG

ISVW-iFilosofie #9 - On both sides-3 ISVW-iFilosofie #9 - On both sides-2 ISVW-iFilosofie #9 - On both sides-1

HET KUNSTWERK ALS BOEK OM TE FILOSOFEREN

ISVW-iFilosofie #9 - De wereld onder de duim

LOFZANG OP DE INTERNETGENERATIE

OVER ANALOGIEËN

Reageer